Beta

Jag gick över till nya versionen av Blogger idag (betablogger). Trodde det skulle finnas nya, fräscha templates men blev lite besviken. Har någon annan bytt? Kan ju hoppas att det strular mindre nu. Labels-funktionen är ju bra, dock.

Kommentarer

Rexxie sa…
Näpp, har inte vågat eftersom det initialt rapporterades om en hel del problem med betabloggern. Du kan väl skriva lite fortlöpande rapporter så att jag får veta hur bra/dåligt det funkar...
Torpan sa…
Jag har gått över, gjorde det när jag blev trött på den vanliga för att den baaara strulade hela tiden. Fattade också det som att det skulle finnas nya templates. :S Men de andra funktionerna gillar jag, att man slipper html, för det är jag inte så high på.
Aronson sa…
Vad är skillnaden? Både tekniskt och utseendemässigt menar jag...
Kim da Costa sa…
Utseendet är en aning annorlunda. Det går snabbare att publisha (underbart språkbruk va) då man slipper den där sega snurrande klockan. Det finns några nya templates men man får söka lite och de var inte särskilt upphetsande. Tycker dock att det hela känns lite smidigare, så gå över nu. Ni gör det förr eller senare ändå. Minns när CD-skivan kom.
;)
Oswald sa…
Men va fan.
Jag misslyckas med att gå över hela tiden.
Hur dum är jag?
När jag loggar in på Blogger Beta vill den att jag ska skapa en NY blogg??

HJÄLP!
Anonym sa…
Jag fattar inte heller. Håller med Oswald om att när jag försöker så vill de bara att jag skall skapa en ny blogg. Jag tycker det räcker med de jag har...
Kim da Costa sa…
Det är inte alls krångligt. Det gick på ett kick.
Jerry sa…
Men varför kan man inte ta med sig de bloggarna man har över till det nya? Vet någon hur man gör?

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens ord

Madonna Topp 50 #38

Frustrerad tjur