Det mörka hotet

Sitter och läser om de så kallade skandalerna inom politiken som avhandlas överallt just nu. De känns bra korkade, dessa politiker. Jag menar; insåg de inte att media skulle granska dem under lupp? Förstod de inte att de borde ha tvättat sig innan de tog plats i regeringen? Inte mycket kan mörkas och politikerföraktet växer. Undrar vad som skulle grävas fram om mig i en liknande situation. Inte mycket, är jag rädd. Jag är tråkigt präktig.

Tags: ,

Kommentarer

Anonym sa…
De skulle genast läsa och särskåda din blogg som fan läser Bibeln. I dessa dagar är det mer eller mindre riskfyllt att blogga hur oskyldigt det än må vara. Tyvärr. Själv riskerade jag mitt arbete p.g.a. bloggen men klarade mig när jag gjorde avbön och raderade den text som upprörde. Jag är glad att jag inte är politiker eller har annan nyckelroll i samhället. Då skulle min frihet inskränkas alltför mycket.
Kim da Costa sa…
Vargakvinnan - I hear you!
Jontas - Jag undrar såklart genast vad det var du skrev som upprörde så...
Anonym sa…
Jag kritiserade provsvarshanteringen inom sjukvården där man inte prioriterade att läsa svaren trots att det kunde visa på cancersjukdomar.

Fast det är klart. Jag har till och med retat upp redaktionen för Uppdrag granskning. :)

Ah, det är därför jag skriver så intetsägande nu för tiden. Jag censurerar mig för jag har inte tid med alla avböner. ;)
Kim da Costa sa…
Jontas - Då håller jag på dig ;)
Aronson sa…
Jag tror att politiker är som folk är mest: det tror inte att de ska bli påkomna.

Tänk dessutom på att de som blivit hårdast åtsatta inte är folk som är fostrade inom politiken...

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens ord

Madonna Topp 50 #38

Frustrerad tjur