"Never Say Never"


Kim Wilde "Never Say Never" +++++

Fru Wilde trodde att hon satt sin sista potatis i musikbranschen och koncentrerade sig på trädgårdsskötsel och bokskrivande inom nämnda område. Hon kom dock på andra tankar när Nena ville samarbeta med henne (vilket resulterade i singeln Anyplace, Anywhere, Anytime 2003). Kim Wilde lärde sig att aldrig säga aldrig.
Never Say Never bjuds vi på en blandning av nya (8 till antalet) och gamla (6) dängor. Detta är dock inget desperat snabbt ihopplockat album. De gamla låtarna är nyinspelade och får samtliga en helt ny look. Hela skivan känns faktiskt överraskande sammangjuten. De nya låtarna är bra allihop men bäst är kanske kommande singeln Perfect Girl. Nena gästar Kim i You Keep Me Hangin' On och det hela resulterar i en ganska underbar upphottad version av detta gamla alster. Kids In America gästas av Charlotte Hatherley. Bland de gamla låtarna finns också singel nummer ett; You Came, Four Letter Word, View From A Bridge samt en Paul Oakenfold-remix av Cambodia.
Rekommenderas varmt.

Kommentarer

Jerry sa…
Jag har idag fått tag på plattan och har tre stora favoriter: Perfect girl, You keep me hanging on och den bästa av dem alla Forgive me. Helt fast i den sista låten...(;-)

Några tråkisar finns det, men de hoppar jag över. Versionen av Cambodia är ju så omgjord att jag knappt hör att det är samma låt...

Men det är lite kul att gamkärringen kör på... (;-)
Kim da Costa sa…
J - Ja, Forgive Me är väldigt bra. Likaså Lost Without You.
Gu' vad vi poppar :)

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens ord

Madonna Topp 50 #38

Frustrerad tjur