Ego del 1 - Personlighet

Med inrådan av min kollega gjorde jag just ett personlighetstest på Q500.
Här är första delen, som stämmer mycket bra.




INÅTVÄND (0 poäng) - 50 poäng - UTÅTVÄND (100 poäng)

Den första stapeln visar hur inåtvänd eller utåtvänd du är. Du har genomsnittspoäng för den här egenskapen. Det betyder att du har en typisk balans mellan att vara utåtvänd och inåtvänd. I vissa sammanhang är du social och pratsam, i andra sammanhang, särskilt i stora och okända situationer, föredrar du en mer tillbakadragen roll. Fördelen med att få genomsnittspoäng är att du kan ha nytta av egenskaper som är knutna båda till att vara inåtvänd och utåtvänd.



HUVUDET STYR (0 poäng) - 62 poäng - HJÄRTAT STYR (100 poäng)


Den andra stapeln visar i vilken omfattning du styrs av huvudet eller hjärtat. Dina poäng ligger något över genomsnittet för den här egenskapen. Det betyder att du har ett vänligt sätt, är lätt att umgås med och hänsynsfull. Andra människor uppfattar dig som tillmötesgående. Men du kan vara rädd för konflikter och tycker därför ibland att det är svårt att behöva ta objektiva, självständiga beslut.



IMPULSIV (0 poäng) - 48 poäng -STRUKTURERAD (100 poäng)


Den tredje stapeln visar grad av impulsivitet kontra grad av struktur och kontroll. Du har genomsnittspoäng för den här egenskapen. Det betyder att du både kan vara välorganiserad och ha en klar uppfattning om vad som är rätt och fel, men du kan också vara impulsiv och flexibel. Att få genomsnittspoäng är en fördel på det sättet att det gör dig mer tålmodig gentemot dem som får poäng över eller under mitten. Dessa har nämligen en tendens att gå varandra på nerverna.



KÄNSLIG (0 poäng) - 21 poäng - TRYGG (100 poäng)


Den fjärde stapeln visar hur känslomässigt instabil eller stabil du är. Du har låga poäng för den här egenskapen. Det betyder att du är en känslig och känslosam person. Du är en äkta känslomänniska med ett brett känsloregister och ett nyanserat känsloliv. Du blir lätt frustrerad och saknar ofta trygghet och lugn. Det händer från och till att andra uppfattar dig som överkänslig.



JORDNÄRA (0 poäng) - 65 poäng - KREATIV (100 poäng)


Den femte stapeln visar hur jordnära du är kontra hur öppen du är för nya erfarenheter. Dina poäng ligger något över genomsnittet för den här egenskapen. Det innebär att du en tänkande och kreativ person och att du tycker om att lära dig nya saker. Du tycker om att fördjupa dig i det du intresserar dig för och att utveckla dig inom ditt område. Du kan också förstå värdet av det

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens ord

Madonna Topp 50 #38

Frustrerad tjur