Schlager och så

Angående tjatet om att gayklubbarna "bara" spelar schlagermusik så kan väl machomajorna som bara lyssnar på indie starta sina indiegayklubbar då. Men de vågar väl inte starta några gayklubbar. Det är ju alltid fjollorna som måste bereda vägen för herrskapet. Och vad får fjollorna för det? Spott och hårda ord och ranking längst ner på skalan.

Tags:

Kommentarer

Oswald sa…
Jag håller med dig!
Det är en JÄVLA massa gnäll på schlagern - utan att någon gör något.

Jag älskar ju schlager - men är samtidigt skittrött på att höra Kikki kväll ut och kväll in och skulle gärna höra typ...tja....Midi Maxi och Efti...eller Justin....eller east17....eller Attic.
Ja, blandat.

Men va fan.
Då får jag väl starta något själv eller sluta ge pengar till ställena som spelar schlager (försöker iofs gå på GS2H varje gång och stödja deras idé) eller va fan som helst istälet för att bara gnälla.

Och jag har sagt det innan och jag säger det igen: Det är värre att erkänna att du gillar schlager i homovärlden än att erkänna att du är bög i heterovärlden numera!
Kim da Costa sa…
Och hör sen!
Nisse sa…
Varför inte göra som jag. Jag har en egen bar i källaren och där kan jag spela vilken musik jag vill :0)

Fast å andra sidan så kan det kanske bli lite ensamt i längden om alla satt i sin egen bar.

Nej då är det nog bättre att alla kommer till mig för jag kan spela vad som helst(nästan).
Kim da Costa sa…
Wild - Ja, det är ju det som är det bästa med hemmafester... Fast en nackdel om man vill träffa någon. Om inte alla gäster har med sig en massa okända singelvänner..
Nisse sa…
Jo fast om man vill träffa nån så borde ju inte musiken spela så stor roll... inte lika stor roll som utbudet av ev blivande pojk- och flickvänner :0)
Kim da Costa sa…
W - hahaa, du har en poäng där :)
Aronson sa…
Vaddå? Får man inte klaga på att det är för mycket schlagermusik på gayställen?

Och nej, alla kan faktiskt inte starta egna klubbar...
Kim da Costa sa…
Aron - Självklart får man klaga bäst man vill men det är ofta så oändligt mycket gnäll och gnat och man förväntar sig att bli servad, som om krogbranschen vore nån typ av välgörenhetsbusiness.
Anonym sa…
Och lite skillnad på att "klaga" och kategorisera det som "en het konflikt inom hbt-samhället"... Liiiiite skillnad. ;-)
Anonym sa…
Church tel.:4195240344
adress:190Chester Ave.P.O.Box1705Mansfield,Oh44901(etonerahs)

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens ord

Madonna Topp 50 #38

Frustrerad tjur