Snipiga moderattantsläppar

Det här med att man som arbetslös blir av med a-kassan om man tackar nej till arbete på annan ort kan jag delvis förstå men jag blev rosenrasande av att höra moderattanten på morgon-TV (en sån där människa som inte kan säga "chock" utan envisas med att forma sina snipiga läppar till "shock") mala på om att om man lever ensam får man minsann packa ihop sina saker och dra. Stopp och belägg säger jag - ska en stackars ensam människa lämna sitt på egen hand uppbyggda liv och sätta sig i någon deprimerande håla och bli ännu mer ensam? Då kan väl stooorfamiljerna packa och dra. De har ju i alla fall varandra. Detta eviga förakt mot singlar. Har man inte familj har man tydligen inget liv och man kan kastas runt lite hur som helst.
Tur att underbara mp-Maria Wetterstrand satte m-tanten på plats.

Kommentarer

Ponte sa…
Jag såg den också och som antisocialist får jag nog hålla på Maria iallafall, för hon den andra gav mest ett förvirrat och okunnigt intryck...
Oswald sa…
Jag måste säga samma sak som Ponte.
Maria lyckades framstå som långt mycket mera med i matchen än den andra damen...
...speciellt hennes inlägg om att "jag tycker gott man kan göra en försäkring dyrare - men då ska man ju inte få sämre villkor för pengarna"!
Nisse sa…
Jag gillar Maria... hon har åkt i min bil :0)

Nä det borde vara mer genomtänkt det där med akassan. Det är nog bra att det ställs lite mer krav men man måste ju se till hela situationen. Att ha vänner och andra nära sig är viktigt och inget man bara kan strunta i. Man måste väl må bra också inte bara tjäna några slantar för att överleva.
Anonym sa…
ska familjer behöva flytta??dra upp barn från skolor,den andra parten säga upp sig och bli arbetslös för att den ena ska få jobb,sälja huset till under pris eller ska familjen separera....jag et inte vilket som är bäst vara singel och flytta eller att hela flytta eller gå skilda vägar...Bigbrother
Kim da Costa sa…
Bror - Ja. Man har väl ett liv som man inte har lust att säga hej då till även om man är singel. Och man har ju relationer som är minst lika betydelsefulla som de man har inom så kallade "familjer".
Anonym sa…
Så sant kära bror...jag hoppas på omval...

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens ord

Madonna Topp 50 #38

Frustrerad tjur