Här hoppar vi som vanligt mellan ämnena, så nu ska jag tipsa om någonting ljuvligt som jag lagat under veckan. Aj, så smarrigt! Först och främst: fyllda paprikor . Jag hade inte lagat denna underbara rätt på många år men väninnan kom över och hon var sugen så vi lagade tillsammans enligt hennes recept. – Så stora paprikor som möjligt. Jag gillar egentligen inte röda men i ugn blir de ljuvligt ”köttiga” och utan den där stickande smaken som röd paprika ofta har. Avlägsna kärnorna och fyll sedan paprikorna med en sörja gjord på: – Valfri mjukost, krossad tomat, champinjoner i små, små bitar (jag vill slå ett slag för burkchampinjoner – jag älskar dem!), schalottenlök, gröna oliver (även dessa ingredienser i små, små bitar), kapris, hackad vitlök, en påse tacokrydda. Se till att sörjan inte är för lös. Toppa med riven ost och sätt på locken. In i ugnen i 200 grader i ca 45 minuter. Sedan är det bara att njuta. Soppa hör hösten till! Jag har även lagat en ny va...
Kommentarer
Det gjorde jag efter andra graviditeten. Fan vad den tar. *s*
Fast jag är alldeles för lat nu, har inte använt den på flera år. Tänker dock VARJE vår att jag ska få platt mage till bikinisäsongen.
Men icke då.
Det räcker med att jag ser den, så blir jag trött. ;)
Lotta - Ja, det gör jag ju faktiskt! :P
Ninde - Jag tror nog att du redan är färdig för beachen så som du ränner på gymmet.
X Man - Ja. Och "I'm working overtime, dedicated to you..."
Myra - Är det Ab Glide den heter tro? Men jo, det var verkligen tokjobbigt!