Hata folk

Jag har nämnt dem tidigare. Idioterna som jobbar för ett annat företag som hyrt in sig på vårt kontor. De går förbi mitt rum, på två meters avstånd, utan att säga hej. Även om klockan är åtta på morgonen och det bara är jag + en av dem i lokalerna så går de med näsan i vädret, den illasittande kostymen på och med de kloppetikloppande skorna på, rakt förbi utan att ge mig en blick så jag artigt skulle kunna hälsa.
Människor har ingen uppfostran. Ett himla pack. Gå hem.

Kommentarer

X Man sa…
Det är lite som med att hälsa på busschaufförer.. det är väldigt få som gör det. Jag brukar alltid hälsa om det blir naturligt, dvs, om där står en annan kund som betalar åt chauffören, medan jag visar mitt månadskort åt kortavläsaren, då blir jag inte där och hälsar på honom/henne för då skulle jag stocka till för dem som kommer efter mej in i bussen. Men alltid när jag t.ex. är ensam som stiger på bussen hälsar jag, och om chauffören "märker" mej ;) Dock finns det några chaufförer som aldrig hälsar, eller ens vågar titta på de som stiger på bussen...
eurofivestar sa…
Sådant här beteende gör mig faktist riktigt galen.
Samma sak händer ju jämt i hissar och i korridorerna här. Man står där, och ingen hälsar eller säger någonting även om de känner till en, och har till och med träffat en innan.
Jag har börjat demonstrativt att säga hej till folk.
Då har de två val: Antingen tycker dem att jag är en snäll och trevlig person, och de hälsar tillbaka. Eller så tycker de att jag är knäpp, och då blir de lite rädda för mig. I like that. ;-)
Anonym sa…
Pack är dagens ord!
Kim da Costa sa…
X Man - Jag hälsar på de flesta som orkar se mig i ögonen.
Euro - Bra! Jag håller på dig.
TLH - Pack! Pack! Pack!
Ponte sa…
Du får ge honom en stor bamsekram och säga "Go mårrrron Go mårrrron" på värsta käcka göteborgsdialekten...
Anonym sa…
Baka en kaka till dom. Blanda såklart i diverse spännande läkemedel och se vad som händer.
Anonym sa…
Jag kan klå upp dem åt dig!

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens ord

Madonna Topp 50 #38

Frustrerad tjur