Här hoppar vi som vanligt mellan ämnena, så nu ska jag tipsa om någonting ljuvligt som jag lagat under veckan. Aj, så smarrigt! Först och främst: fyllda paprikor . Jag hade inte lagat denna underbara rätt på många år men väninnan kom över och hon var sugen så vi lagade tillsammans enligt hennes recept. – Så stora paprikor som möjligt. Jag gillar egentligen inte röda men i ugn blir de ljuvligt ”köttiga” och utan den där stickande smaken som röd paprika ofta har. Avlägsna kärnorna och fyll sedan paprikorna med en sörja gjord på: – Valfri mjukost, krossad tomat, champinjoner i små, små bitar (jag vill slå ett slag för burkchampinjoner – jag älskar dem!), schalottenlök, gröna oliver (även dessa ingredienser i små, små bitar), kapris, hackad vitlök, en påse tacokrydda. Se till att sörjan inte är för lös. Toppa med riven ost och sätt på locken. In i ugnen i 200 grader i ca 45 minuter. Sedan är det bara att njuta. Soppa hör hösten till! Jag har även lagat en ny va...
Kommentarer
Och visst är väl Bögjävlarnas Natt värt att visa upp för Herr Israel...? J verkar vara lite halv-på så det kan bli en trevlig kväll tror jag. Har du frågat L, eller nån annan?
/Gucci.
Hoppas ni får ett fint fint besök i sverige, båda två. Jag tror att du är en utmärkt guide!
Vill även ha detaljer sen...
Pussar till er båda!
Var sängen till belåtenhet?
Spelade nervositeten några spratt?
Flöt konversationen på?
Gjorde Sebbe något spektakulärt?